Rogličev sinček glavni 'frajer' v Rimu: "Res je to naredil"

Foto: Profimedia Primož Lev Roglič Foto: Profimedia Primož Lev Roglič Foto: Profimedia Primož Lev Roglič
Lev Roglič, triletni sin Primoža Rogliča, je uprizoril pravcati šov med podelitvijo nagrad najboljšim na nedavno končani dirki po Italiji.
Oglej si celoten članek

Primož Roglič je bil v nedeljo v Rimu razglašen za zmagovalca dirke po Italiji, ker pred njim ni uspelo še nobenemu slovenskemu kolesarju.

Triitridesetletni član Jumbo-Visme se je enega največjih uspehov kariere veselil skupaj z družino, vključno s triletnim sinom Levom, ki je bil kronanju očeta priča iz neposredne bližine in ob tem nase pritegnil dobršen del pozornosti.

Foto: Profimedia Primož Lev Roglič

Malček se je očetu pridružil na zmagovalnem odru, kjer je naravnost prekipeval od ponosa in gledalce zabaval s svojo razposajenostjo.

Ob razglasitvi je Lev roki zmagoslavno dvignil v zrak, vrhunec njegovega performansa pa je bil skakalni telemark, ki sta ga uprizorila skupaj z očetom.

Nasmešek na Primoževem obrazu nazorno kaže, da je bil na sina zelo ponosen.

"Res je to naredil," se je ob prizoru silno zabavala komentatorka Eurosporta in dodala: "Slavje v slogu smučarskega skakalca. Upam, da je fantek to vadil doma in čakal na svoj trenutek. Naravnost čudovito."

Foto: Profimedia Primož Lev Roglič

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 09:11 29. Maj 2023.

    ... se ne strinjam, zakaj ne bi sin doživel trenutka zmagoslavja ob očetu ... rogla the king of road ... …

  • 07:30 29. Maj 2023.

    Mislim, da svojemu mulcu dela slabo uslugo s temle vlačenjem po zmagovalnih odrih?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.