Rogličev veliki rival bo zamenjal ekipo

Foto: Epa
Foto: Epa
Vincenzo Nibali bo zapustil Bahrain Merido.
Oglej si celoten članek

Italijanski kolesar Vincenzo Nibali, ki je bil na nedavno končani dirki po Italiji drugi, mesto pred slovenskim asom Primožem Rogličem, bo v prihodnji sezoni tekmoval za moštvo Trek Segafredo in ne več za Bahrain Merido, kjer vozi tudi nekaj slovenskih kolesarjev.

Po Giru Rogla dobil lepo obljubo s strani svoje ekipe

Izvršni direktor kluba Massimo Zaneti je novico potrdil za italijanski športni častnik Gazzetta dello Sport: "Vincenzo je najboljši italijanski kolesar in je tudi eden najboljših na svetu. Lovim ga že od leta 2015 in z njim bomo še bolj italijanski."

Štiriintridesetletni Nibali, ki je leta 2014 osvojil dirko po Franciji, v letih 2013 in 2016 pa italijansko pentljo, je letos dirko po Italiji končal na drugem mestu za Ekvadorcem Richardom Carapazom.

Člana Trek Segafreda sta sicer tudi Avstralec Richie Porte in Nizozemec Bauke Mollema.

Sprejem Roglič: Nisem se počutil najbolje, samo stal sem in gledal

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.