Rogljeva takoj za stopničkami

Foto: EPA
Foto: EPA
Avstrijka Daniela Iraschko-Stolz in Japonka Sara Takanashi sta si na drugi tekmi na Ljubnem ob Savinji razdelili zmago, obe sta zbrali 244,9 točke. Špela Rogelj je bila četrta.
Oglej si celoten članek

Za Avstrijko in Japonko je bila tretja Američanka Sarah Hendrickson, ki je najboljšo od Slovenk ugnala za 1,1 točke. Maja Vtič je bila sedma, Eva Logar 18., Katja Požun 19. in Urša Bogataj 22. 

Tekmo sta po prvi seriji končali Anja Sršen na 35. in Anja Javoršek na 39. mestu. V tej je sicer bila najboljša Takanashijeva pred Iraschko-Stolzevo in Hendricksonovo. Rogljeva je bila peta, Vtičeva šesta, Logarjeva 12., Požunova 14., Bogatajeva pa 23. V kvalifikacijah so bile sicer prekratke Anja Tepeš, Barbara Klinec in Anita Seretinek.

Tekmi v Zgornji Savinjski dolini sta bili zadnji tekmi deklet pred svetovnim prvenstvom, ki se bo začelo v sredo v Falunu. Skakalke se bodo za medalje pomerile v petek. Do konca sezone je nato le še sklepna tekma svetovnega pokala, ki bo 13. marca v Oslu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.