Rokometaša pretepli zaradi fotografije

Foto: EPA
Foto: EPA
Skupina moških je v Skopju fizično napadla makedonskega rokometaša Stojančeta Stoilova, ker se ni hotel fotografirati z njimi.
Oglej si celoten članek

Incident se je zgodil v zgodnjih jutranjih urah, policija pa je enega od napadalcev že identificirala.

Po pisanju makedonskih medijev je do napada prišlo v torek okoli četrte ure zjutraj, ko se je makedonski reprezentant Stojanče Stoilov s kolegom iz državne selekcije Dejanom Manaskovom ter nogometašem Nikolo Tripunovskim ustavil v neki pekarni in čakal na okrepčilo po nočnem izhodu po skopskih lokalih. Do njega je stopila skupina moških in se želela fotografirati.

Ker Stoilov v to ni privolil, ga je skupina moških pričakala pred pekarno in se najprej lotila enega od vozil trojice, nato pa še njega. Stoilov je dobil nekaj udarcev v obraz, bil pa je toliko pri sebi, da je dogodek sam prijavil policiji.

Poškodovan tudi avto

Stoilov in Manaskov sta soigralca pri Vardarju, Manaskov - njegovo vozilo so storilci kar dobro poškodovali - pa je bil strelec odločilnega zadetka na nedavnem evropskem prvenstvu proti Srbiji, ki je Makedoniji prinesel uvrstitev v drugi del tekmovanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.