Rokometaši želijo polne Stožice

Foto: Žurnal24 Snemanje spota slovenske rokometne reprezentance v dvorani Stožice. Foto: Žurnal24 Snemanje spota slovenske rokometne reprezentance v dvorani Stožice. Foto: Žurnal24 Snemanje spota slovenske rokometne reprezentance v dvorani Stožice. Foto: Žurnal24 Snemanje spota slovenske rokometne reprezentance v dvorani Stožice. Foto: Žurnal24 Snemanje spota slovenske rokometne reprezentance v dvorani Stožice.
Selektor rokometne reprezentance Boris Denič in reprezentanti Zorman, Škof in Marguč so v dvorani Stožice posneli spot, s katerim želijo pred tekmo s Poljsko napolniti tribune.
Oglej si celoten članek

9. marca bo slovenska reprezentanca prvič igrala v Stožicah – na odločilni kvalifikacijski tekmi za odhod na EP se bo pomerila z izjemno močno Poljsko.

Z zmago bi se naši močno približali uvrstitvi na EP 2012, ki bo v Srbiji. Zmaga proti Poljski bi bila vsekakor bližje, če bi slovensko reprezentanco spodbujala polna dvorana v Stožicah, česar si želijo tudi igralci. Utrinke s snemanja spota si lahko pogledate v fotogaleriji.

Rokomet

Rokometaši želijo polne Stožice

 

 

 

Selektor slovenske rokometne reprezentance Boris Denič ter reprezentanti Uroš Zorman, Gorazd Škof in Gašper Marguč so v dvorani Stožice posneli spot, s katerim želijo pred odločilno tekmo s Polsjko napolniti tribune.

 

Devetega marca bo slovenska reprezentanca prvič igrala v Stožicah, na odločilni kvalifikacijski tekmi za odhod na EP pa se bo pomerila z izjemno močno Poljsko. Z zmago bi se naši močno približali uvrstitvi na EP 2012, ki bo v Srbiji. Zmaga proti Poljski bi bila vsekakor bližje, če bi slovensko reprezentanco spodbujala polna dvorana v Stožicah, česar si želijo tudi igralci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.