Rokometašica Angole na tekmi proti Sloveniji po nesreči pokazala prsi

Foto: Šport TV/Printscreen
Foto: Šport TV/Printscreen
Na Japonskem je v teku Svetovno prvenstvo rokometašic, katero je polno presenečenj. Eno od večjih je na našo žalost pripravila Angola, ki je s kar 33:24 ponižala Slovenke.
Oglej si celoten članek

Toda tekme s Slovenijo si ne bodo čisto vse Angolke zapomnile le po lepem, saj je ena izmed njihovih rokometašic doživela precej neprijetno situacijo.

V enem izmed napadov se je namreč znašla na tleh, dres pa je imela skorajda slečen. Ko ji je naša igralka Teja Frfolja pomagala nazaj na noge, pa ji je pred objektivom kamere "pobegnila" ena izmed bradavičk, slike dogodka pa so takoj zakrožile po spletu.

Foto: Šport TV/Printscreen Angolska rokometašica

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:55 4. December 2019.

    In kaj zdej če je pokazala en prs?????

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.