Rokometašice tresli z elektrošoki

Norveška rokometna ekipa Larvik je zadnji ligaški poraz doživela 14. marca 1999. V tem času so dekleta osvojila 12 naslovov državnega prvaka, norveška komika Johana Goldena in Henrika Elvestada pa je zanimalo, ali se tako dobro znajdejo tudi ob neprijetnih elektrošokih.
Oglej si celoten članek

Foto: Youtube Johan Golden Henrik Elvestad Larvik je najboljša ženska rokometna ekipa na Norveškem, ki ligaškega poraza ni doživela že vse od leta 1999. Norveška komika Johan Golden in Henrik Elvestado sta želela preveriti, ali bodo dekleta nepremagljivi niz nadaljevale tudi ob tresenju z elektrošoki. Izkazalo se je, da je zalogaj vendarle prevelik za aktualne norveške prvakinje, ki so 20-minutno prijateljsko tekmo proti Tertnesu izgubile s 7:16.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.