Rokometna akrobacija v slovensko-hrvaški režiji

Foto: Epa dean bombač
Izjemna akcija Deana Bombača, Manuela Štrleka in Blaža Janca.
Oglej si celoten članek

Rokometaši poljskih Kielc so zrežirali enega najlepših zadetkov leta, da ne rečemo desetletja. Napad je začel slovenski organizator igre Dean Bombač, ki je najprej s cepelinom iz ritma vrgel vratarja nasprotne ekipe in žogo oddal hrvaškemu reprezentantu Manuelu Štrleku na levem krilu.

Ta se je namesto za strel na gol odločil podati Blažu Jancu, ki bi zlahka zaključil, a je žogo raje vrnil odkritemu Bombaču, ki je samo še rutinirano zadel v prazno mrežo. Akcija, ki se je pretežno odvila v zraku, je povsem zmedla gostujočega vratarja.

Okrcal Vujovića Bombač: Tega si nisem zaslužil

Kielce so tekmo proti zadnjeuvrščeni ekipi lige Gdynii dobile s 47:26.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.