Rokometna poslastica v Mariboru

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
V polfinalu rokometnega pokala Slovenije se bosta pomerila Celje Pivovarna Laško in Gorenje Velenje.
Oglej si celoten članek

Štajerska prestolnica bo danes in v nedeljo gostila zaključni moški rokometni turnir za pokal Slovenije. V današnjem prvem polfinalu se obeta pravi posladek, ob 17.30 se bosta pomerila Celje Pivovarna Laško in Gorenje Velenje, druga polfinalna tekma med mariborskim Branikom in Riko Ribnico pa se bo pričela ob 20. uri.

Na dosedanjih sklepnih turnirjih so imeli največ uspeha rokometaši iz Celja, ki bodo v osrednji mariborski dvorani Tabor naskakovali svojo 20. pokalno lovoriko. V tem tekmovanju so trikrat slavili Koprčani, po enkrat pa rokometaši iz Hrpelj, ljubljanskih Prul in Velenja.

Osmoljence današnjih polfinalnih obračunov v nedeljo čaka tekma za končno tretje mesto, ki se bo pričela ob 15. uri, tri ure kasneje pa bo na sporedu še veliki finale.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.