Rola do največjega uspeha

Foto: EPA
Foto: EPA
Najvišjeuvrščeni slovenski teniški igralec na lestvici ATP Blaž Rola je na turnirju v Buenos Airesu z nagradnim skladom 573.750 dolarjev zabeležil drugo zmago in se uvrstil med osem najboljših
Oglej si celoten članek

Za 24-letnega Ptujčana je to največji uspeh na turnirjih serije ATP. Blaž Rola (85. na lestvici ATP) je v drugem krogu premagal domačina Facundo Bagnisa s 6:2 in 6:1, v četrtfinalu pa ga čaka še en argentinski igralec, 32-letni Carlos Berlocq (74.).

Z uvrstitvijo med osem najboljših si je Rola zagotovil 14.800 dolarjev in 45 točk, ki ga bodo na novi razpredelnici močno približale rekordni uvrstitvi - 78. mestu iz začetka te sezone.

Izid, osmina finala:

Blaž Rola (Slo) : Facundo Bagnis (Arg) 6:2, 6:1.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.