Roland Garros za las ušel katastrofi

Foto: EPA Roland Garros nesreča philippe Chatrier Foto: EPA Roland Garros nesreča philippe Chatrier Foto: EPA Roland Garros nesreča philippe Chatrier Foto: EPA Roland Garros nesreča philippe Chatrier Foto: EPA Roland Garros nesreča philippe Chatrier Foto: EPA Roland Garros nesreča philippe Chatrier Foto: EPA Roland Garros nesreča philippe Chatrier Foto: EPA Roland Garros nesreča philippe Chatrier Foto: EPA Roland Garros nesreča philippe Chatrier Foto: EPA Roland Garros nesreča philippe Chatrier Foto: EPA Roland Garros nesreča philippe Chatrier
Med četrtfinalnim obračunom OP Francije je močan veter odpihnil del strehe velikega ekrana. Kovinska plošča je pristala na tribuni in poškodovala tri gledalce.
Oglej si celoten članek

V četrtfinalu OP Francije sta se pomerila domači adut Jo-Wilfried Tsonga in Kei Nišikori. Dvoboj, ki ga je po petih nizih dobil francoski tenisač, je za več kot 20 minut prekinila bizarna nesreča na stadionu Philippe Chatrier.

Četrtfinalni dan na Roland Garrosu je zaznamoval močan veter, ki bi kmalu zahteval visok davek, a se je na srečo vse skupaj končalo brez večjih posledic. Veter je odpihnil kovinsko ploščo z vrha velikega ekrana, ki je pristala na tribuni. V nesreči so se poškodovali trije ljudje, le enega pa so morali prepeljati v bolnišnico.

Starejši moški, ki je utrpel poškodbo zapestja, je med zapuščanjem stadiona pomahal gledalcem in potrdil, da je z njim vse v redu. Plošča je pred pristankom na tribuno zadela oviro, ki je upočasnila njen padec in tako ključno pripomogla k temu, da se nihče ni resneje poškodoval.

''Kovinska plošča z rezultatske tabele je padla na občinstvo. Trije so utrpeli manjše poškodbe. Območje smo zavarovali in dvoboj se bo kmalu nadaljeval. Gledalci zasedajo svoja mesta na tribuni,'' so sporočili organizatorji, potem ko je varnostna služba evakuirala nekaj manj kot 200 ljudi. Obračun se je po polurni prekinitvi lahko nadaljeval.

''Tri ljudi smo prepeljali v ambulanto na prizorišču, vendar se je izkazalo, da z dvema ni bilo nič narobe,'' je povedal direktor turnirja Gilbert Ysern. ''Eden od njiju je bil otrok, ki se je vrnil na igrišče, ker je hotel podpirati Tsongaja. Tretjega smo prepeljali v bolnišnico na dodatne preiskave zapestja,'' je dejal Ysern.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.