Roma, Milan, Inter in Torino žalili Napoli

Foto: EPA
Foto: EPA
Disciplinska komisija italijanske nogometne lige je kar štiri prvoligaše: Romo, Milan, Inter in Torino kaznovala zaradi žaljenja tekmeca.
Oglej si celoten članek

Vsi klubi so si pogojno kazen prepovedi igranja ene tekme brez navijačev na eni od tribun prislužili, ker so njihovi navijači v prvenstvu Serie A minuli konec tedna zmerjali nogometaše Napolija.

Navijači Rome so med tekmo Roma - Napoli vzklikali: "Ogenj z Vezuva, operi jih!", navijači Milana so med tekmo Milan - Udinese povezovali nogometaše iz Neaplja s kolero, podobno skandiranje pa je bilo moč slišati tudi na tekmi Torino - Inter, in to od navijačev obeh moštev.

Disciplinska komisija je v svoji odločitvi zapisala, da so klubi kaznovani zaradi teritorialne diskriminacije. Kazni so pogojne za leto dni, če se bodo podobni primeri ponovili, jih bodo izvedli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.