Romi grozi kazen

Foto: Profimedia Edin Džeko
Navijači rimskega kluba so se spravili nad nekdanjega igralca Rome.
Oglej si celoten članek

Italijanski nogometni klub Roma se je zaradi rasističnih vzklikov navijačev znašel pod drobnogledom Evropske nogometne zveze Uefe, ki je odprla preiskavo v zvezi z dogajanjem na sredini tekmi lige prvakov proti Chelseaju (3:3).

Iz Uefe so sporočili, da so uvedli disciplinski postopek zaradi domnevnega oponašanja opičjih glasov, postopek pa bo obravnavan 16. novembra. Tarča rasističnih vzklikov navijačev Rome je bil branilec Chelseaja, Nemec Antonio Ruediger, ki se je londonskemu klubu poleti pridružil prav iz Rome.

Londonski Chelsea bo v okviru lige prvakov v Rimu gostoval 31. oktobra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.