Romuni izpeljali donosen posel

Foto: EPA
Foto: EPA
Romunski nogometni reprezentant Nicolae Stanciu bo kariero nadaljeval v Belgiji.
Oglej si celoten članek

Napadalni vezist Nicolae Stanciu bo dres Steaue iz Bukarešte zamenjal za Anderlechtovega, romunski mediji pa poročajo, da je prestop 23-letnega udeleženca letošnjega Eura v Franciji vreden približno deset milijonov evrov.

Pri prestopu v Belgijo sta kluba uporabila seštevek odškodnin, kot je pojasnil lastnik bukareštanskega kluba Gigi Becali, bo belgijski klub štiri milijone plačal takoj, 3,8 milijona v naslednjih desetih mesecih, še dva milijona pa bodo Romuni dobili, če bo Stanciu za svoj novi klub igral na več kot 50 odstotkih tekem v naslednjih dveh sezonah.

S temi finančnimi podatki je Stanciu, ki je zadnje čase vroč tudi v reprezentančnem dresu, kjer je v le sedmih nastopih zadel štirikrat, poskrbel za doslej najdražji prestop v romunskem nogometu.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.