Romunki Slovenkama vzeli finale

Foto: Stanko Gruden/STA
Foto: Stanko Gruden/STA
Slovenska teniška dvojica Andreja Klepač/Katarina Srebotnik je na teniškem turnirju v Montrealu ostala brez nastopa v finalu.
Oglej si celoten članek

Slovenki sta se v polfinalu sicer dobro borili, bili romunskima povabljenkama Simoni Halep in Monici Niculesco povsem enakovredni, toda na koncu sta jima vendarle morali čestitati za zmago 6:3, 2:6 in 10:6.

Romunki se bosta v finalu srečali s četrtima nosilkama Rusinjama Jekaterino Makarovo in Jeleno Vesnino.

Halepova je bila uspešna tudi med posameznicami, v polfinalu je kot peta nosilka premagala drugo nosilko Nemko Angelique Kerber, in sicer z izidom 6:0, 3:6 in 6:2. V finalu se bo merila z Američanko Madison Keys, ki je s 6:2 in 6:1 ugnala Slovakinjo Kristino Kučovo.

Montreal, ženske dvojice (polfinale):

Simona Halep/Monica Niculesco (Rom) - Andreja Klepač/Katarina Srebotnik (Slo) 6:3, 2:6 in 10:6

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.