Ronalda spremenili v Messija

Foto: EPA
Foto: EPA
Nepridipravi so v noči na torek v portugalskem Funchalu, glavnem mestu portugalskega otoka Madeira, oskrunili kip Cristiana Ronalda.
Oglej si celoten članek

Po poročanju tamkajšnjih medijev so portugalskega zvezdnika z grafitom spremenili v velikega tekmeca Lionela Messija, ki je v ponedeljek v Zürichu dobil peto nagrado za najboljšega nogometaša leta.

S kipa Cristiana Ronaldo so ime Messi in številko 10 hitro počistili, so pa predvsem na Portugalskem dejanje obsodili. "To je sramotno dejanje, ki so ga naredili tisti, ki so nanj ljubosumni," je ob tem povedala Ronaldova sestra Katia Aveiro.

Na obalah Funchala so decembra 2014 razkrili 3,40 metra visok bronast kip Cristiana Ronalda, ta sicer stoji nekaj sto metrov od muzeja, ki je v lasti Portugalca in ga sam tudi financira.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.