Ronaldihno bo "čofotal" v Črni Gori

Foto: Žurnal24 Ronaldinho si je za oddih izbral Svetega Štefana. (Foto: Reuters)
Sloviti brazilski nogometaš Ronaldo de Assis Moreira, bolj znan z vzdevkom Ronaldinho, ki trenutno igra za italijanski nogometni klub AC Milan, je za kratek poletni oddih izbral Črno goro.
Oglej si celoten članek

Konkretno bo tri dni preživel na Svetem Štefanu kot posebni gost singapurske družbe Aman Resorts, ki ima v zakupu to luksuzno hotelsko naselje na skalnem otočku.

V začetku avgusta sta na Svetem Štefanu nekaj dni preživela brat in manager slovitega Brazilca Roberto de Asis Moreira ter brazilski nogometaš, nekdanji dolgoletni vratar Milana, Nelson de Jesus Silva - Dida.

Sveti Štefan, ki leži nedaleč od Budve, je bil najbolj luksuzno letovišče v nekdanji Jugoslaviji, kamor so hodili zvezdniki, vrhunski politiki in športniki. Črnogorska vlada se je odločila obnoviti Sveti Štefan, v obnovo pa povabiti tuji kapital. Omenjeno singapursko podjetje je od vlade v 30 letni zakup dobilo hotele Sveti Štefan, Miločer in Kraljičina plaža, a se je znašlo v finančnih težavah.

Grška družba Restis Group je prevzela singapursko družbo Aman Resorts in s tem pridobila tudi zakup Svetega Štefana. Restis Group, ki je v lasti grškega ladjarskega magnata Viktorja Restisa, je obdržal management singapurskega podjetja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.