Ronaldihno s plastenko prelisičil obrambo

Brazilski nogometni zvezdnik Ronaldinho je na tekmi Atlética Mineira in São Paula gostujočega vratarja zaprosil, ali si lahko izposodi njegovo vodo. Nogometaši São Paula se nanj niso pretirano ozirali, nekdanji zvezdnik Barcelone pa je izkoristil podajo iz avta in asistiral pri vodilnem zadetku. Več v videu.
Oglej si celoten članek

Ronaldinho je po tekmi zatrdil, da podaje ni načrtoval. ''Bila je sreča. Izpiral sem si usta in sodnik je nadaljeval igro. Tega nismo vadili ali kaj podobnega, imeli smo srečo,'' je zatrdil Ronaldihno, ki je Atléticu pomagal do končne zmage z rezultatom 2:1. Ceni, ki je bil zadolžen za pokrivanje Brazilca, je dodal: ''To je bila napaka z naše strani. Bil je v nenavadnem položaju, vendar bi ga vseeno morali pokrivati.''

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.