Ronaldinha črtali iz seznama igralcev

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Nekoč najboljši nogometaš na svetu Ronaldinho, ki služi kruh v brazilskem Atleticu Mineiru, si je nakopal jezo svojih delodajalcev. Zaradi spora s predsednikom kluba bo moral izpustiti vsaj eno tekmo.
Oglej si celoten članek

Za Ronaldinha se je kariera v brazilskem klubu začela nadvse obetavno, sedaj pa je prišlo od nepričakovanega preobrata. Nekdanji zvezdnik Barcelone naj bi se grdo sprl s predsednikom kluba Alexandreom Kalilom, zaradi česar ne bo smel nastopiti na obračunu z Vasco da Gama.

Jabolko spora naj bi bila odločitev Kalila, ki po novem od svojih igralcev zahteva, da se celotna ekipa zbere dva dni pred katerikoli obračunom. S tem naj bi nogometašem preprečil, da bi pred pomembnimi tekmami zahajali v nočne klube. To je očitno zelo razjezilo Ronaldinha, ki je odločitvi ostro nasprotoval, zaradi česar se je sestanek sprevrgel v kaos. Brazilec je posledično izostal iz seznama igralcev, ki bodo zaigrali na obračunu z Vasco da Gama.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.