Ronaldinho: "Dobro je seksati pred tekmo"

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Brazilski nogometni zvezdnik Ronaldinho je v nemški izdaji revije Playboy razkril eno največjih skrivnosti kariere – skrivnost svojega nasmeška.
Oglej si celoten članek

Ni presenečenje, da so Ronaldinhu, velikemu uživaču in zabavljaču, med igranjem pri Paris Saint-Germainu, Barceloni in AC Milanu nasmešek na obraz risali tudi redni spolni odnosi, kar je potrdil v pogovoru za nemško izdajo revije Playboy.

"Dobro je seksati pred tekmo, samo da se preveč ne utrudiš," je razložil član Atlética Mineira. "Mene nikoli ni motilo. Ravno nasprotno – včasih mi je pomagalo, ker sem bil bolje razpoložen na tekmi."

Triintridesetletni "Ronnie" še vedno upa, da ga bo selektor Luiz Felipe Scolari uvrstil na seznam Brazilije za prihajajoče svetovno prvenstvo.

"Če to ne bo mogoče, bom tekme gledal sam. Moji prijatelji ne razumejo nič o nogometu, edino, kar lahko povedo, je kup neumnosti," je še dodal Ronaldinho.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.