Ronaldinho gre v Flamengo

Foto: Žurnal24 Ronaldinho
Italijanski AC Milan in brazilski Flamengo sta se dogovorila za prestop Ronaldinha iz Milana nazaj v domovino, je potrdil podpredsednik Milana, Adriano Galliani, ki je osebno v Riu de Janeiru.
Oglej si celoten članek

"Menim, da je 99,9-odstotna verjetnost, da bo Ronaldinho igral za Flamengo," je v soboto zvečer sporočil Milanov Adriano Galliani, potem ko se je v Riu de Janeiru srečal s predsednico Flamenga, Patricio Amorim. V začetku tedna se je sicer zdelo, da je bližje pretsopu v svoj matični klub, Gremio. "Flamengo in Milan sva se dogovorila za prestop. Zdaj potrebujemo še dva, tri dni, da se dogovorimo še z Ronaldinhom osebno," je dejala Amorimova.

Ronaldinho, pred leti Fifin najboljši nogometaš na svetu, letos ni več našel mesta v prvi enajsterici Milana in je dobil dovoljenje kluba, da si poišče novo sredino. 30-letnik bi se rad vrnil v dobro staro formo in leta 2014 zaigral za brazilsko reprezentanco na domačem svetovnem prvenstvu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.