Ronaldinho izzval kaos na igrišču

Besni nogometaši Vasco da Game se nikakor niso mogli sprijazniti s sodniško odločitvijo, ki je njihovim vročim tekmecem iz vrst Flamenga prinesla zmago z 2:1.
Oglej si celoten članek

Ronaldinho je v sodnikovem podaljšku izkoristil enajstmetrovko in Flamengu prinesel zmago z 2:1, igralci Vasca da Game pa so povsem izgubili živce in po koncu srečanja napadali sodnika. Ta je zaradi njih potreboval celo policijsko zaščito. Igralce Vasca je najbolj razjezila situacija iz 78. minute, ko bi moral delivec pravice po njihovem mnenju pokazati enajstmetrovko v njihovo korist.

Nekaj olja na ogenj je po koncu srečanja prilil še predsednik Vasca Roberto Dinamite: "Ogoljufani smo. To se nam vedno doagaj proti Flamengu." Podobnega mnenja je bil tudi trener Cristovao Borges: "Ponavadi ne govorim o sodnikih. Ko pa sodnik neprestano ponavlja napake, je povsem normalno, da igralci, ne glede na njihove izkušnje, izgubijo potrpljenje in samonadzor." Svoje so dodali tudi navijači na tribunah, ki so uničili okoli 70 stolov in jih zmetali na zelenico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.