Ronaldinho je moral priseči

Foto: Žurnal24 Bo Ronaldinho poleti zapustil Milano?
Predsednik nogometašev Milana, Silvio Berlusconi, je zvezdnika rdeče-črnih oštel in prisilil, da se je na trening kampu v Milanu povzpnel na mizo in vsem obljubil, da bo v novi sezoni bolj profesionalen.
Oglej si celoten članek

Italijanski športni časnik La Gazzetta Dello Sport piše, da je predsednik Milana Silvio Berlusconi pred prijateljsko tekmo z Varessejem, Milan je slavil z 2:0, Ronaldinhu ukazal, naj pred vsemi zbranimi pove, da se bo obnašal bolj profesionalno. Ronaldinho, ki bo na hrbtu nosil številko 80, bo moral v prihodnji sezoni zasesti mesto Brazilca Kakája, ki je odšel k Realu.

Ronaldinho je velikega šefa ubogal in pred vsemi dejal: "Obljubljam, da se bom obnašal kot profesionalec." Ronaldinho je ob zaobljubi še dodal: "Želim si sijajno sezono. Berlusconiju in vsem navijačem zatrjujem, da imam vse potrebno, da postanem velik šampion." Trener Milančanov Leonardo je bil previdnejši in je dejal, da Brazilec sam odloča o svoji usodi. "S polno paro se pripravlja na novo sezono, vendar pa mora biti njegova igra konstantna. Samo tako bo upravičil velik talent. Usoda je v njegovih rokah," še pravi Leonardo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.