Ronaldinho je preveč jedel

Foto: Žurnal24 Nogometaši Milana se po slabem začetku sezone pobirajo in nizajo zmage.
Zvezdniku nogometašev Milana, 29-letnemu Brazilcu Ronaldinhu, se dopust v domovini ni izšel povsem po načrtih. Dobra, domača hrana se je po vrnitvi v Milano poznala tudi na tehtnici.
Oglej si celoten članek
Ronaldinho se je zredil, odvečne kilograme pa bo moral odpraviti s strogo dieto in po posebnem programu, ki ga je zanj pripravil kondicijski trener Milana. Ronaldinho bo moral pred začetkom nove sezone izgubiti vsaj štiri kilograme, zato trenutno trenira po prilagojenem programu, je poročal italijanski športni časnik Corriere dello Sport.

"Ronaldinho se zelo trudi in trdo trenira. Opravlja posebne vaje, ki so namenjene izboljšanju njegovega fizičnega stanja. Zagotovo je trening z žogo zanj precej spodbudnejši, a za zdaj bo moral s takšnimi vajami še malce počakati," je povedal kondicijski trener Milana Daniele Tognaccini za Sky Sport Italia. Nogometni vestičarski portal goal.com pa ob tem piše, da ima lastnik kluba, italijanski premier Silvio Berlusconi, po odhodu Kakája h "kraljevskemu" moštvu Real Madridu za nekdanjega najboljšega nogometaša sveta pomembno nalogo. Želi si, da bi prevzel Kakájevo vlogo in postal vodja nogometašev Milana na poti do nove slave.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.