Ronaldinho končno v Flamengo

Foto: Reuters Ronaldinho se vrača domov. (Foto: Reuters)
Tridesetletni brazilski nogometni zvezdnik Ronaldinho je končno le razkril svojega novega delodajalca. Do leta 2014 ga bo pogodba vezala z brazilskim Flamengom.
Oglej si celoten članek

Nekdanji nogometaš Milana je podpisal pogodbo z najbolj priljubljenim brazilskim klubom Flamengom, kjer bo ostal do poletja 2014.

"To je zelo poseben dan za Flamengo," je prestop Ronaldinha na kratko pokomentirala predsednica Flamenga Patricia Amorim. Ronaldinho, ki je v prejšnjih letih nogometne navijače po svetu navduševal z velemojstrskimi potezami, zaradi česar si je v letih 2004 in 2005 prislužil tudi naziv najboljšega nogometaša na svetu, se v Brazilijo vrača po desetih letih igranja v Evropi. Na stari celini je poleg Milanovega oblekel še dresa Barcelone in Paris Saint Germaina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.