Ronaldinho se ne prodaja dobro

Foto: Žurnal24 Poleti so se na Kitajskem okoli Ronaldinha zbirale trume navdušenih oboževalcev.
Slabša forma in muhasto vedenje sta glavna razloga, zakaj v Barceloni majica z napisom Brazilca Ronaldinha ni več najbolj priljubljen prodajni izdelek.
Oglej si celoten članek

Slabše predstave brazilskega nogometnega superzvezdnika Ronaldinha so vplivale tudi na prodajo Barceloninih dresov s številko 10, ki je bila najbolj priljubljena še junija letos. Navijači katalonskega velikana namreč v zadnjem času raje kupujejo majice argentinskega mojstra Lionela Messija in novinca v ekipi, Francoza Thierryja Henryja.

Prodaja Ronaldinhovih dresov je v zadnjih štirih mesecih padla kar za 40 odstotkov v primerjavi z enakim obdobjem lani, k čemur naj bi prispevale predvsem slabše predstave brazilskega virtuoza in njegovo neprofesionalno vedenje zunaj nogometnih igrišč.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.