Ronaldinho tudi s trebuščkom smeši nasprotnike

Atlético Mineiro se je zanesljivo uvrstil v četrtfinale pokala Libertadores, potem ko je z visokih 4:1 na drugi tekmi premagal brazilske rivale São Paulo. Ronaldinho sicer ni zadel, je pa s preigravanjem v drugem polčasu navdušil občinstvo, komentatorja na spodnjem posnetku pa sta njegovo ekshibicijo pospremila s tišino.
Oglej si celoten članek

"Barbarsko. Zakaj ni bilo gola ...? Neverjetno, kaj je storil ta mož. Nimam besed," je dejal prvi komentator. "Bodiva tiho. Naj ljudje uživajo," je pristavil drugi, potem ko je že dodobra debelušni Ronaldinho osmešil nogometaše São Paula in bi skorajda zabil izjemen gol za 5:0.

Tekma se je na koncu končala s 4:1 za Ronaldinhov Atlético Mineiro, ki se je zanesljivo uvrstil v četrtfinale pokala Libertadores, kjer ga zdaj čaka zmagovalec para Palmeiras-Tijuana. Hat-trick za Ronaldinhovo moštvo je zabil nekdanji član Manchester Cityja, visokorasli napadalec .

Ronaldinho, kapetan Brazilije na zadnji prijateljski tekmi s Čilom, kjer je selektor Luiz Felipe Scolari preizkusil le nogometaše, ki igrajo v domačem prvenstvu, ima še vedno vse možnosti, da za svojo reprezentanco nastopi na svojem zadnjem svetovnem prvenstvu, ki ga bo naslednje leto seveda gostila prav njegova domovina.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.