Ronaldinho zapušča Milan

Foto: Žurnal24 Ronaldinho – nekdaj megazvezdnik, danes pa ... (Foto: Reuters)
Očitno se dnevi Brazilca Ronaldinha v Milanu pri kraju, saj mediji poročajo, da naj bi se že dogovoril s Flamengom. Končuje pa se tudi reprezentančna pot svetovnega prvaka Carlesa Puyola.
Oglej si celoten članek
Carles Puyol po poročanju Marce ne bo več oblekel reprezentančnega dresa, kar se je odločil že novembra lani. Za furijo je debitiral leta 2000 in zbral 90 nastopov.

Brazilski zvezdnik Ronaldinho naj bi se vrnil v domovino. Po pisanju brazilske spletne strani Globoesporte.com se je nekdanji najboljši igralec sveta namreč že ustno dogovoril za sodelovanje s Flamengom iz Ria de Janeira. Zdaj naj bi Brazilec, ki ga selektor Carlos Dunga ni uvrstil med potnike za svetovno prvenstvo v Južnoafriški republiki, le še čakal na potrditev svojega trenutnega kluba.

V minuli sezoni je nekdanji član Grêmia, francoskega PSG in španske Barcelone v italijanski Serie A sicer zaigral na 34 tekmah Milana in zabil 12 golov.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.