Ronaldo: "Bila je čista enajstmetrovka"

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Cristiano Ronaldo je v superpokalu želel na vsak način zabiti gol Barceloni. Ker mu iz igre ni uspelo, je želel, da sodnik dosodi enajstmetrovko, vendar pa slednji ni bil enakega mnenja.
Oglej si celoten članek

Real Madrid je novo sezono pred domačimi navijači odprl z remijem na prvi tekmi superpokala proti večnemu tekmecu Barceloni (2:2). Napadalec Real Madrida in portugalske reprezentance Cristiano Ronaldo je po tekmi izrazil nezadovoljstvo nad nedosojeno enajstmetrovko.

Portugalec meni, da bi moral glavni sodnik srečanja v 82. minuti dosoditi prekršek Viktorja Valdésa v kazenskem prostoru nad njim in dosoditi enajstmetrovko. Ronaldo je dejal, da ga je vratar Barcelone spotaknil z roko, kar pa sodnik ni videl. "To je bila čista enajstmetrovka. Tukaj ni dvoma," je dejal napadalec in dodal, da je prepričan, da bodo z napadalno igro, kot so jo prikazali v Madridu, na povratnem srečanju v sredo v Barceloni osvojili superpokal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:58 16. Avgust 2011.

    Bravo Barca,bravo Guardiola! Napihnjencem Reala,predvsem Ronaldu in Murinhu,ste dokazali,da ste za njih še vedno nepremagljivi!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.