Ronaldo bo moral nekaj časa počivati

Foto: EPA
Foto: EPA
Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo, ki je zaradi poškodbe že v prvem polčasu moral zapustiti finalni dvoboj na evropskem prvenstvu v Franciji, bo nekaj tednov odsoten z nogometnih igrišč.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo je bil že osmi minuti finalnega obračuna s Francijo žrtev starta Dimitrija Payeta, najprej je odšepal z igrišča, pozneje se je še vrnil po prvi zdravniški pomoči, toda v 24. minuti ni mogel več nadaljevati: poškodba kolena je bila prehuda in največjega zvezdnika finala so morali na nosilih odnesti z zelenice. Namesto njega je v igro vstopil Ricardo Quaresma.

Tudi brez Ronalda so Portugalci z golom Ederja v 109. minuti premagali francoske nogometaše, dan po velikem slavju pa so zdravniki objavili, da ima eden najboljših nogometašev na svetu poškodovane kolenske vezi. Rehabilitacija bo trajala najmanj mesec dni, kar pomeni, da bo Ronaldo izpustil evropski superpokal med Realom iz Madrida in Sevillo, ki bo na sporedu 9. avgusta v Trondheimu na Norveškem.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.