Ronaldo: "Cilj je bil, da dam 40 golov"

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Sergio Aguero Agüero gol zadetek slavje proslavljanje veselje proslava Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Fernando Llorente Eric Abidal Foto: Žurnal24 David Villa in Ernesto Gallan Foto: Žurnal24 Roberto Soldado gol zadetek veselje proslavljanje slavje proslava Foto: Žurnal24 Gerard Pique Giuseppe Rossi Foto: Žurnal24 Kerim Benzema in Paul da Silva Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Marcelo Felipe Caicedo Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Cristiano Ronaldo je za zmago proti Getafeju s 4:0 prispeval hat-trick. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Lionel Messi in Cristiano Ronaldo sta se večji del sezone izmenjavala v vodstvu na lestvici za najboljšega strelca Primere, v zadnjih kolih pa je Portugalec eksplodiral in zmagal z devetimi goli prednosti.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.