Ronaldo: Cilj ob prihodu v Italijo sem izpolnil

Foto: Epa
Foto: Epa
Portugalski velezvezdnik je zadovoljen s sezono.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo je na instagramu sledilcem sporočil svojo oceno sezone. Juventus je v njej osvojil pokalno in superpokalno lovoriko, a izpadel že v osmini finala lige prvakov, po devetih zaporednih naslovih izalijanskega prvaka pa je izgubil primat v Serie A. Šele v zadnjem kolu si je zagotovil ligo prvakov za naslednjo sezono, z remijem pri Napoliju ga je rešila Verona. Stara dama je osvojla četrto mesto.

Portugalec meni, da je za njim uspešna sezona. "Življenje in kariera vsakega vrhunskega igralca sta polna vzponov in padcev. Leto za letom se borimo s fantastičnimi ekipami, izjemnimi igralci in ambicioznimi cilji, zato je vedno treba pokazati maksimum, da bi se zadržali na vrhunski ravni," je svoj zapis začel Ronaldo, ki je kasneje za naslov čestital Interju.

Dodal je, da je potrebno ceniti, kaj je v tej sezoni naredil klub in kaj je naredil on: "Lovorike za pokal, superpokal in za najboljšega strelca Serie A me delajo srečnega, posebej zato, ker v tej državi ni lahko zmagovati. S temi uspehi sem izpolnil cilje, ki sem si jih zadal ob prvem dnevu prihoda v Italijo: da osvojim prvenstvo, pokal, superpokal in da sem najboljši igralec in strelec v državi, ki je prepolna odličnih nogometašev ter velikih klubov s svojo nogometno kulturo."

Lige prvakov ni omenil, je pa dejstvo, da je v Angliji, Španiji in Italiji postal prvak, pokalni zmagovalec in dobitnik superpokalne lovorike. V vseh treh je bil tudi razglašen za najboljšega igralca lige, v vseh je bil tudi najboljši strelec prvenstva. 

''Nič se ne more primerjati z dejstvom, da sem v vseh državah, kjer sem igral, pustil velik pečat in da sem razveseljeval navijače klubov, ki sem jih zastopal. To je to, kar delam, kar me motivira in kaj bom počel do zadnjega dne," je zaključil portugalski zvezdnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.