Ronaldo do nove lovorike

Foto: Žurnal24 Ronaldo se je odločil, da se maščob znebi z liposukcijo.
Nekdanji najboljši nogometaš na svetu Ronaldo je štiri mesece po ponovni vrnitvi na igrišča s Corinthiansom osvojil novo lovoriko. S soigralci je osvojil brazilski pokal.
Oglej si celoten članek
 
 

Moram biti hvaležen. Moj povratek v nogomet je fantastičen. Nisem si mogel niti zamisliti takih uspehov.

Ronaldo

 
Potem ko je Ronaldo meseca maja s Corinthiansom osvojil prvenstvo Paulista (država Sao Paulo), se je nekdanji igralec Interja , Real Madrida , Barcelone in številnih drugih klubov s svojimi soigralci veselil še naslova v brazilskem pokalu. Corinthians je v finalu odpravil Internacional . Povratno srečanje se je končalo z neodločenim izidom 2:2, na prvem srečanju pa je Corinthians slavil z 2:0. "Moram biti hvaležen. Moj povratek v nogomet je fantastičen. Nisem si mogel niti zamisliti takih uspehov," je po finalu dejal Ronaldo, ki je od marca, ko je debitiral v dresu Corinthiansa, zabil 11 zadetkov. Vključno z odločilnim zadetkom v finalu Pauliste. Med strelce pa se je vpisal tudi na prvi tekmi finala pokala, medtem ko je na povratnem srečanju prispeval podajo za drugi zadetek Santosa . "To je bil odličen finale. Moštvo je pokazalo veliko moč. Naslov smo si zaslužili," je še pripomnil Il Fenomeno . Po koncu leta Ronaldu poteče pogodba s Corinthiansom. Očitno pa bo v kratkem podaljšal sodelovanje: "Počakajmo, da vidimo, kako se bodo razpletli pogovori. Želim si ostati. Menim, da smo na dobri poti, da se to uresniči." Corinthians si je s pokalnim naslovom izboril nastopanje v Copi Libertadores (južnoameriška različica Lige prvakov ) v naslednji sezoni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.