Ronaldo dvakrat za visoko zmago Reala

Foto: EPA (Real Madrid - Getafe) Ronaldo Foto: EPA (Real Madrid - Getafe) Cristiano Ronaldo Foto: EPA (Real Madrid - Getafe) Pepe Foto: EPA (Real Madrid - Getafe) Angel Lafita Foto: EPA (Real Madrid - Getafe) Foto: EPA (Real Madrid - Getafe) Foto: EPA (Real Madrid - Getafe) Carlo Ancelotti Foto: EPA (Real Madrid - Getafe)
Real Madrid je v petem kolu španske Primere División doma premagal Getafe (4:1). Villarreal Bojana Jokića je remiziral s Celto de Vigo (0:0).
Oglej si celoten članek

Real Madrid je v petem kolu španske nogomete lige premagal Getafe (4:1). Galaktiki so se po manj kot petih minutah igre znašli v nepričakovanem zaostanku, ko je po izgubljeni žogi Cristiana Ronalda zadel Angel Lafita, vendar so Pepe, Cristiano Ronaldo in Isco poskrbeli, da so tri točke ostale v Madridu.

Santiago Bernabéu je obnemel v četrti minuti tekme, ko se je po močnem strelu Lafite žoga nesrečno odbila od Pepeja, nogometaš Getafeja pa je premagal nemočnega Diega Lópeza.

Madridčani so nato pritisnili v napadu in se v 20. minuti dokopali do izenačenja. Gostujoči vratar Moya je ukrotil strel Ronalda, po odbiti žogi pa je najhitreje reagiral Pepe in zabil za 1:1.

Blestela Ronaldo in Isco

Po nekaj več kot pol ure igre je v kazenskem prostoru Getafeja z roko igral Michel, na belo točko pa je stopil Ronaldo, ki je Madrid popeljal v vodstvo. Portugalski napadalec je v 57. minuti priskrbel dobro podajo Iscu, španski reprezentant pa ni razočaral in povišal na 3:1.

Končni rezultat je z zadnjim strelom na tekmi postavil Ronaldo, ki se je z novim zadetkom še približal Ferencu Puskasu, ki je v dresu Reala dosegel 248 zadetkov. CR7 je trenutno pri 208.

Španska liga, 5. kolo:

Real Sociedad : Málaga 0:0

Celta de Vigo : Villarreal 0:0
Bojan Jokić (Villarreal) ni igral.

Real Madrid : Getafe 4:1 (2:1)
Pepe (19), Ronaldo (34/11m, 90), Isco (57); Lafita (4)

Valencia : Sevilla 3:1 (1:0)
Jonas (33, 74), Ruiz (82); Gameiro (52)

Ponedeljek ob 22.00
Espanyol - Athletic Bilbao

Osasuna : Elche 2:1 (1:0)
Armenteros (16), Riera (48); Albacar (88/11-m) 

Real Sociedad : Málaga 0:0

Almería : Levante 2:2 (1:0)
Verza (45/11-m), Suso (51); El Zhar (55), Diop (60)
RK: Fernández (54/Almería)

Rayo Vallecano : Barcelona 0:4 (0:1)
Pedro (33, 47, 72), Fàbregas (80)
Trashorras (Rayo) je v 36. minuti zapravil enajstmetrovko.

Valladolid : Atlético Madrid 0:2 (0:0)
García (56), Costa (72)

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.