Ronaldo ima nov klub

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ronaldo dokončno v Al-Nasru?
Oglej si celoten članek

Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo je član savdskega kluba Al-Nassr, poročajo agencije po svetu, ki se sklicujejo na različne vire. Potrditve s strani kluba in nogometaša zaenkrat ni. Po nekaterih informacijah naj bi bil prestop uradno potrjen v soboto.

Med drugim sta o prestopu poročala televizija Al-Arabiya, ki jo financira Savdska Arabija, in tudi ameriški CBS Sports. Konkretnih virov oba medija nista navedla, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

CBS Sports poroča o pogodbi, ki naj bi jo Ronaldo podpisal danes, veljavna pa naj bi bila dve leti in pol. Pri tem se CBS sklicuje na vire blizu klubu.

Al-Arabiya pa se sklicuje na poročanje španske Marce. Španci so pisali, da naj bi Ronaldo v klubu igral dve leti in pol, kasneje pa naj bi v klubu ostal kot ambasador savdske kandidature za svetovno prvenstvo. Skupaj kar sedem let. Savdska Arabija se skupaj z Egiptom in Grčijo namreč poteguje za SP 2030.

Znano je, da so Savdijci Ronaldu pripravljeni odšteti zajeten kupček denarja, po navedbah medijev najmanj 70 milijonov evrov na leto. Po športni plati pa je za nogometaša, ki je zablestel v lizbonskem Sportingu, nosil tudi drese Manchester Uniteda, madridskega Reala in torinskega Juventusa, prestop velik korak nazaj.

Trenutno je Ronaldo, ki se je razšel z Manchester Unitedom, brez veljavne pogodbe. Novemu klubu, ki vodi v državnem prvenstvu, naj bi prav Ronaldo pomagal do prvega naslova po štirih letih.

Za portugalsko reprezentanco je Ronaldo odigral 196 tekem ter dosegel 118 golov.

Sicer pa se pojavljajo še informacije, da želi Al-Nassr v svojih vrstah tudi Sergia Ramosa in Sergia Busquetsa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.