Ronaldo ima novega konjička

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Cristiano Ronaldo se je na Instagramu pohvalil z novim poskočnim konjičkom. Ta je vreden najmanj 300.000 evrov.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo ima v svoji garaži kar nekaj prestižnih igračk. Tako se lahko pohvali s tremi Audiji, tremi Porschei, dvema Mercedesoma, Aston Martinom ... Zdaj je njegova zbirka bogatejša še za četrtega Ferrarija, ki je vreden najmanj 300.000 evrov.

Portugalski zvezdnik sicer s Ferariji nima le lepih izkušenj. Ko je še branil barve Manchester Uniteda, je namreč doživel nesrečo, v tunelu pod manchesterskim letališčem je treščil v zid in popolnoma razbil poskočnega konjička. Sam jo je odnesel brez poškodb.

Ronaldo ima v svoji kolekciji med drugim tudi Rolls Royse Phantom, Porsche Cayenne Turbo, Bugatti Veyron, Ferrari 599 GTO, BMW M6, Bentley Continental GTC. Skupna vrednost njegove zbirke presega štiri milijone evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.