Ronaldo in druščina trenirali v Zenici

Foto: EPA Cristiano Ronaldo Foto: EPA Fabio Coentrao Cristiano Ronaldo Foto: EPA Paulo Bento Foto: Reuters Cristiano Ronaldo Foto: EPA portugalska nogometna reprezentanca Foto: Reuters Cristiano Ronaldo Foto: EPA Paulo Bento Foto: EPA Cristiano Ronaldo Foto: EPA Nuno Gomes Foto: EPA Fabio Coentrao
Portugalci na čelu s prvim zvezdnikom Cristianom Ronaldom, ki jih v petek čaka prva tekma dodatnih kvalifikacij za uvrstitev na evropsko prvenstvo proti Bosni in Hercegovini, so že preizkusili zelenico na stadionu Bilino Polje v Zenici. "Evropskim Brazilcem" bi največje težave utegnila povzročati slaba travnata površina, ki je v vse prej kot odličnem stanju.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.