''Ronaldo je precenjen, ima ogromen ego''

Foto: EPA
Foto: EPA
Argentinski napadalec naj bi v intervjuju za Don Balon izjavil, da je Cristiano Ronaldo precenjen, Napoli pa zanika, da se je pogovor med novinarjem in nogometašem sploh zgodil.
Oglej si celoten članek

Po spletu so zaokrožili sočni citati, ki naj bi jih v nedavnem intervjuju izrekel Gonzalo Higuaín. Nekdanji soigralec Cristiana Ronalda, ki se je leta 2013 preselil k Napoliju, je po navedbah Don Balona izjavil, da ima portugalski napadalec ogromen ego in se razume le s tistimi soigralci, ki priznavajo njegovo superiornost.

''Ronaldo ima ogromen ego. Če mu ne priznaš, da je najboljši, potem nisi njegov prijatelj. Cristiano naj bi bil najboljši na svetu, vendar je precenjen. Garderobo sem si delil z Lionelom Messijem, ki je njegovo nasprotje,'' Higuaína citira omenjeni časnik.

Navedbe so dvignile na noge italijanskega prvoligaša, ki je v uradni izjavi zanikal, da je napadalec kritiziral Ronalda. Še več, Napoli trdi, da se intervju sploh ni zgodil.

''Kar zadeva domnevni intervju Gonzala Higuaína, ki ga je objavila revija Don Balon, Napoli in napadalec kategorično zanikata, da se je kadarkoli pogovarjal z Don Balonom. Izjave, ki jih pripisujejo Higuaínu, so nesresnične in brez kakršnekoli osnove,'' so sporočili v izjavi.

Zanimivo bo videti, kaj bosta o vsem tem povedala glavna akterja zgodbe, Higuaín in Ronaldo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.