Ronaldo: J**e se mi za Fifo!

Foto: EPA
Foto: EPA
Portugalskega zvezdnika so iztirila vprašanja o Fifi.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo je podal intervju za ameriške medije, ki se ni končal najbolje. Portugalec namreč ni dobro sprejel vprašanja o dogajanju v Fifi, ki jo pretresa hud korupcijski škandal, ki bo skrajšal vladavino predsednika Seppa Blatterja.

Po nekaj klasičnih vprašanjih je sogovornik zvezdnika madridskega Reala povprašal o pereči temi, na kar pa se Cristiano ni odzval najbolj taktno. Po odgovoru s psovko je zapustil mesto intervjuja. "Briga me za Fifo in Katar. Boli me ku*** (I don't give a f**k!, op. a.)! Govoriti o Fifi, dajte no!" je za CNN bentil Ronaldo in nato zapustil prizorišče.

Ameriška agencija FBI preiskuje sumljive posle, ki so jih sklepali vidni predstavniki Fife v preteklih letih. Med 14 aretiranimi, ki so jih oblasti prijele med kongresom Fife v Zürichu, je bilo devet visokih funkcionarjev Mednarodne nogometne zveze.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:57 3. Avgust 2015.

    Takšni so pač nekulturni napihnjenci, ki so velikokrat polpismeni, denarja pa imajo v izobilju! In ker znajo brcniti žogo, mislijo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.