Ronaldo jokal kot dež ob posnetku, ki ga ni videl še nikoli

Foto: Print Screen
Cristiana Ronalda je posnetek očeta ganil do solz.
Oglej si celoten članek

Portugalski superzvezdnik Cristiano Ronaldo ni mogel krotiti svojih čustev, ko mu je bitanski voditelj Piers Morgan med intervjujem pokazal posnetek, na katerem njegov oče Jose Dinis Aveira o njem govori z velikim ponosom. 

Ronaldo je očeta izgubil pri 20 letih. Aveiro je umrl leta 2005 zaradi ciroze jeter, kar je bila posledica alkoholizma. Star je bil 52 let.

34-letni zvezdnik Juventusa z očetom nikoli ni imel posebej ljubečega odnosa. Pravzaprav ga je komaj poznal, saj se nikoli nista zares pogovarjala. Aveiro je umrl prezgodaj, da bi videl, kaj vse je v življenju dosegel njegov sin.

Foto: Twitter

"Nikoli nisem videl tega posnetka," je v solzah dejal Ronaldo. Na vprašanje, kaj ga pri vsem tem najbolj žalosti, pa je odvrnil: "Da sem najboljši na svetu, on pa tega ne more videti. Nikoli me ni videl osvajati nagrad. Moja družina, mama, bratje, celo moj najstarejši sin so bili priča temu, a oče nikoli."

"Mislil sem, da bo to zabaven intervju, res nisem pričakoval, da bom jokal. Nimam pojma, kje ste našli ta posnetek. Moram ga pokazati družini. Slabo sem poznal očeta. Bil je pijanec. Nikoli se nisva pogovarjala. Bilo je zelo težko," je še povedal 34-letnik.

Ronaldo je tako rekoč odraščal samo z mamo, s katero imata še danes zelo tesen odnos. Dolores Aveiro mu pomaga skrbeti za njegovo številčno družino, prav tako pa je redna obiskovalka nogometnih tekem in njegova zvesta privrženka.

Foto: Profimedia Cristiano Ronaldo in Dolores Aveiro

Portugalec je zaradi težkega otroštva, ki ga je preživel v velikem pomanjkanju, še bolj povezan s svojo izbranko Georgino Rodriguez in njunimi štirimi otroki.

V intervjuju je povedal še, da se z Georgino nameravata nekoč poročiti. Nekaj besed je namenil tudi obtožbam o posilstvu, priznal je, da ga je bilo tako sram, da si ob prisotnosti otrok ni upal niti prižgati televizije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.