Ronaldo kritičen do Neymarja

Foto: EPA
Foto: EPA
Ikone brazilskega nogometa 23-letnikov izpad in izključitev po porazu s Kolumbijo (0:1) na Copi Américi nista niti malo navdušila.
Oglej si celoten članek

Legendarni Ronaldo je Neymarju v Čile poslal odmevno kritiko zaradi rdečega kartona, ki ga je dobil po porazu svoje reprezentance proti Kolumbiji na Copi Américi. Neymar bo izpustil zadnjo tekmo skupinskega dela proti Venezueli, poleg tega pa je dobil tudi pogojno kazen zaradi izpada, ki se je zgodil po zadnjem žvižgu.

23-letnik je namerno poslal močen strel v kolumbijskega reprezentanta Pabla Armera, nato pa skušal z glavo udariti še Jeisona Murilla, ko pa ga je odrinil Carlos Bacca, se je začelo vsesplošno prerivanje.

Neymar se je kasneje breanil in dejal, da ga je ujezil "šibek" sodnik, toda Ronaldo ni imel milosti v oceni videnega. "To ni opravičilo za to, kar je rekel in storil," je dejal za Globo. "Trenutno preživlja težke trenutke. Vede se zelo agresivno in ne sprejema ničesar, kar se zgodi. Tega se v dresu Brazilije ne počne!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:58 19. Junij 2015.

    neymar se bo moral umiriti .s tem ko se prepira z sodniki ne pomaga reprezentanci

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.