Ronaldo ml. osmešil sinova dveh zvezdnikov

Foto: YouTube
Foto: YouTube
Kakršen oče, takšen sin! Cristiano Ronaldo mlajši je znova demonstriral svoje nogometne sposobnosti.
Oglej si celoten članek

Cristinanu Ronaldu se po vnovičnem naslovu v Ligi prvakov, tretjem v zadnjih štirih sezonah in četrtem v njegovi karieri, klanja ves nogometni svet.

Portugalski superzvezdnik je v finalu dvakrat premagal legendarnega Gianluigija Buffona in dosegel že 600. gol v njegovi profesionalni karieri - 529 jih je zabil na klubski, 71 pa na reprezentančni ravni.

Da jabolko ne pade daleč od drevesa, je med slavjem na madridskem stadionu Santiago Bernabéu dokazal Ronaldov sin Cristiano mlajši.

Ta je na domačem stadionu Real Madrida mojstrsko preigral dva vrstnika, in sicer sinova Luke Modrića in Marcela, zabil gol ter tako navdušil tribune madridskega nogometnega hrama.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.