Ronaldo na pomoč albanskemu študentu

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Portugalski zvezdnik Cristiano Ronaldo je na naslov državnega tožilstva v Miamiju naslovil pismo, s katerem želi pomagati 20-letnemu navijaču.
Oglej si celoten članek

Gre za albanskega študenta Rolanda Gjoko, ki je na pripravljalni tekmi pred začetkom letošnje sezone na stadionu Sun Life v Miamiju pritekel na igrišče in objel Cristiana Ronalda. Portugalec mu je objem vrnil, nato pa so mladca precej trdo prijeli lokalni policisti.

Gjoko zaradi vdora na igrišče čakata dve obtožnici, zaradi katerih bi po besedah njegovega zasopnika lahko imel težave z vizo in tudi na kolidžu. Zvezdnik Real Madrida je, ko je izvedel za težave navijača, na pisarno državnega tožilca v Miamiju naslovil pismo.

Prošnja s spoštovanjem

"Razumem vaše stališče glede pomembnosti izvajanja pravil in zakona. Ampak s spoštovanjem vas prosim, da bi vi in vaša pisarna še enkrat premislili v tem primeru in ovrgli dve obtožnici, ki čakata tega mladega moža," je zapisal Ronaldo.

Portugalec je izbral pravi dan za tovrstno potezo, dan, ko se je moral Lionel Messi pojaviti na zaslišanju glede sumov davčne utaje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.