Ronaldo najboljši strelec v zgodovini Real Madrida

Foto: EPA
Foto: EPA
Med včerajšnjo tekmo španske prve lige Real Madrida proti ekipi Levante je portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo zadel svoj šesti gol v letošnji sezoni in tako podrl še en rekord.
Oglej si celoten članek

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo je pred nekaj dnevi prejel nagrado za najboljšega strelca v Evropi "zlato kopačko". Prejel jo je četrtič, kar ni uspelo še nobenemu nogometašu. Med včerajšnjo tekmo španske lige Real Madrida proti Levantu, pa je podrl še en rekord.

V 30. minuti je Ronaldo zadel svoj šesti gol letošnje sezone in svoj 324. gol za ekipo iz Madrida. Tako je prehitel še Raula, ki je rekord za Real Madrid postavil v 18 letih kariere pri "belem baletu", Ronaldo pa je v klubu šele šest let in bo lahko v naslednjih letih rekord popravil še neštetokrat.

Real Madrid je včerajšnjo tekmo proti Levantu zmagal s 3:0 in tako zmagal petič v tekočem prvenstvu. Ekipa je s 18 točkami na vrhu lestvice španske La Lige, enako število točk pa ima tudi Barcelona. Ekipa Jana Oblaka Atletico Madrid je trenutno na 5. mestu s 13 točkami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.