Ronaldo ni za Ronalda: "Messi je boljši"

Foto: EPA
Foto: EPA
Upokojeni brazilski virtuoz Ronaldo je kljub igranju za oba španska velikana (p)ostal navijač Real Madrida, a je v zadnjem pogovoru za CNN World Sport priznal, da je od njegovega soimenjaka Cristiana vseeno malce boljši Lionel Messi.
Oglej si celoten članek

"Brez dvoma sta najboljša igralca na planetu, ampak menim, da je (Lionel) Messi malce pred Cristianom Ronaldom," je za televizijski program CNN World Sport dejal Ronaldo. "(Messi) je veliko bolj kreativen, fascinira nas. Kljub temu, da je iz Argentine, ki je velik rival Brazilije. Messija zelo občudujem."

Ronaldo, ki rojakom v domovini pomaga pri pripravi svetovnega prvenstva za leto 2014, je za konec še ocenil tudi najbolj razvpitega brazilskega nogometaša zadnjih let - Neymarja. Po Ronaldovem mnenju mu manjka še ena "faza" razvoja.

"Je izjemen igralec z veliko talenta, a mora izpolniti še eno 'fazo'. Neymar mora igrati v Evropi in uspeti v Evropi," je zaključil Ronaldo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.