Ronaldo odgovoril na provokacijo Piquéja

Foto: EPA
Foto: EPA
Cristiano Ronaldo se je na podelitvi nagrad za najboljšega nogometaša Evrope dotaknil provokacije Gerarda Piquéja.
Oglej si celoten članek

Rivalstvo med Real Madridom in Barcelono ne pozna meja. Med najzaslužnejšimi za to je tudi Gerard Piqué, ki izkoristi vsako priložnost za kritiko ali šalo na račun Barçinega večnega tekmeca.

Branilec španskega prvaka je na družabnih omrežjih odgovarjal na vprašanja navijačev, ki jih je med drugim zanimalo, kakšen žreb si želi za letošnjo sezono Lige prvakov.

Piqué se je v svojem odgovoru obregnil ob Real Madrid in imenoval žreb, s katerim si je kraljevi klub lani priigral 11. lovoriko najmočnejšega nogometnega tekmovanja v Evropi.

''Lahka skupina, tretja italijanska ekipa v osmini finala (Roma, op. a.), osma nemška v četrtfinalu (Wolfsburg, op. a.), četrta angleška v polfinalu (Manchester City, op. a.) in povratna tekma vedno na domačem igrišču,'' je zapisal Piqué.

Kratko in jedrnato

Ronalda so v Monaku, kjer je prejel nagrado za najboljšega nogometaša stare celine v sezoni 2015/2016, povprašali za komentar na izjavo nogometaša Barcelona.

''Lahko mu rečem le to, naj si pogleda čudovite fotografije, ki sem jih objavil na Facebooku in Instagramu,'' je sporočil Portugalec.

Ronaldo je prav tako potrdil, da je blizu podaljšanja pogodbe z Real Madridom, kar je pred njim razkril že Conor McGregor. ''Rad bi se upokojil pri Real Madridu, ker je to najboljši klub na svetu,'' je dejal nogometni superzvezdnik.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.