Ronaldo oštel Realove navijače

Foto: Epa cristiano ronaldo
Portugalski napadalec je odločno nasprotoval navijačem madridskega Reala.
Oglej si celoten članek

Navijači Real Madrida so z žvižgi, ki so jih po še eni zapravljeni žogi namenili dolgoletnemu napadalcu kluba Karimu Benzemaju, ujezili prvega zvezdnika Cristiana Ronalda.

Francoski reprezentant je letos v mizerni formi, saj je na 25 tekmah v vseh tekmovanjih dosegel zgolj šest zadetkov, kar med navijači povzroča vse glasnejše negodovanje.

Benzema si je novo napako privoščil v zaključku srečanja 23. kroga španske La Lige, ko je zgrešil po lepi podaji Garetha Bala ter tako zapravil priložnost za povišanje izida.

Navijači kraljevega kluba so ga nagradili s glasnimi žvižgi, Ronaldo pa je ob tem le odmigal s kazalcem, češ da bi morali napadalca bodriti, ne pa dodatno rušiti njegove samozavesti. 

"Ni prijetno, če ti navijači žvižgajo. Karim je nogometaš, ki na igrišču lahko odmisli takšne stvari. Zelo je pomemben za našo ekipo. On je naša devetica. Prepričan sem, da bo dosegel veliko golov," je po tekmi Francozu v bran stopil Dani Carvajal.

Real je v 25. krogu domačega prvenstva premagal Sociedad (5:2). Ronaldo je dosegel hat-trick, po enkrat sta zadela še Lucas Vazquez in Toni Kroos. Galaktiki so s tem opravili generalko pred sredinim obračunom Lige prvakov s Paris Saint-Germainom.

"Seveda smo razmišljali o sredini tekmi. Od tega je odvisna naša sezona. Cilj je zmaga. Žvižgi se nas dotaknejo, brez navijačev nismo nič," je po srečanju dejal kapetan Reala Sergio Ramos.

Madridčani so s tekmo manj uvrščeni na četrto mesto ligaške lestvice in imajo točko manj od Valencie oziroma deset točk manj od Atlético Madrida.

Ekipa Jana Oblaka ima sedem točk zaostanka za Barcelono, ki je v nedeljo presenetljivo remizirala z Getafejem (0:0).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.