Ronaldo: Pa kaj, če me sovražijo!

Foto: Žurnal24 Cristiano Ronaldo uživa v medijski pozornosti okoli njegova rekordnega prestopa.
Prah okoli dragega prestopa Cristiana Ronalda v Real se očitno še dolgo ne bo polegel. Portugalec želi na novo pisati zgodovino nogometa. Komentarji o njegovi selitvi pa ga prav nič ne motijo.
Oglej si celoten članek
Cristiano Ronaldo, ki te dni počitnikuje v ZDA in se zabava s Paris Hilton, je popolnoma pripravljen na selitev na Iberski polotok. Prestop iz Manchester Uniteda k Realu za rekordnih 93 milijonov evrov naj bi bil dokončno zaključen do konca tega meseca, Portugalec pa zdaj uživa v središču medijske pozornosti. Prav nič ga ne motijo niti komentarji njegovega dragega prestopa, je priznal za francosko revijo So Foot. "Uživam, ko me ljudje zasmehujejo. Všeč mi je, če v njihovih očeh vidim sovraštvo, če slišim žaljivke. To me sploh ne moti," je med drugim povedal Cristiano Ronaldo.

"Res je, da me veliko ljudi sovraži, a še več je tistih, ki me imajo radi in ki me podpirajo. Slabo se počutim le, ko slabo igram. Na srečo pa se to zgodi redko," je med drugim povedal. V omenjenem pogovoru je portugalski reprezentant priznal še, da ima za prihodnost velike načrte. "Čaka me še dolga pot. Zelo si želim na novo pisati zgodovino nogometa. Zavedam se, da sem že med najboljšimi od najboljših, a si želim napisati še veliko lepih strani v zgodovini," samozavestno razlaga Ronaldo.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.