Ronaldo po prestopu že na voljo selektorju

Foto: Epa
Foto: Epa
Portugalski napadalec se podaja v lov na rekord po številu reprezentančnih zadetkov.
Oglej si celoten članek

Portugalski nogometni superzvezdnik Cristiano Ronaldo bo kljub prestopu iz Juventusa v Manchester United v teh dneh na voljo reprezentanci, je potrdil selektor Portugalske Fernando Santos.

Prvi nastop Ronalda in soigralce čaka danes v kvalifikacijah za SP proti Irski.

Foto: Epa ronaldo

Šestintridesetletni nogometaš je v torek zaključil prestop k Unitedu, kjer je igral že med leti 2003 in 2009. A kot je povedal Santos, je zdaj z glavo že pri reprezentančnih nastopih.

Poleg današnje kvalifikacijske tekme, Portugalsko v soboto čaka prijateljska s Katarjem, v torek pa še ena kvalifikacijska tekma z Azerbajdžanom.

Ronalda le še gol loči do novega svetovnega rekord za največ zadetkov na mednarodnim tekmah. Trenutno je s 109 doseženimi zadetki na prvem mestu izenačen z legendarnim iranskim napadalcem Alijem Daeijom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.