Ronaldo podprl Ancelottija

Foto: EPA
Foto: EPA
Italijanski trener je dobil stoječe ovacije na zadnji ligaški tekmi sezone, javno podporo pa je dobil tudi s strani rekorderja Cristiana Ronalda.
Oglej si celoten članek

Carlo Ancelotti več kot očitno ne razmišlja o povratku k AC Milanu, italijanski strateg pa je zatrdil, da si bo v primeru konca sodelovanja z Real Madridom vzel enoletni premor. Beli balet je na zadnji tekmi La Lige v sezoni v soboto premagal mestne tekmece Getafe (7:3), Ancelotti pa je kljub temu, da ni smel sedeti na klopi, dobil stoječe ovacije in glasno podporo občinstva. 

Italijan naj bi v naslednjih nekaj dneh ostal brez službe, favorit za njegovo mesto pa je Rafael Benítez"Moja prihodnost je jasna – ostajam pri Real Madridu ali pa si bom vzel leto premora," je bil Ancelotti, ki se je za novinarsko konferenco spustil s častne tribune, jasen po tekmi. "Če mi klub pove, da nisem zaželen, ne bom srečen. Toda odpuščanja so nekaj običajnega v mojem poklicu. Ne mudi se reševati ničesar. Klub razmišlja, kaj bi storil, meni pa se ne mudi oditi. S strani kluba nisem dobil še nobene informacije. Svojo usodo bom spoznal v ponedeljek ali torek," je še dejal italijanski strokovnjak. 

Madridčani so sezono zaključili z 92 točkami, dve več je osvojila Barcelona. Cristiano Ronaldo je znova presegel samega sebe in po sklenitvi rekordne sezone, v kateri je zabil neverjetnih 61 golov, največ v celotni karieri, skupaj z Jamesom Rodríguezom javno pozval vodstvo, da ohrani zaupanje v italijanskega stratega. 

Ronaldo je na družbenem omrežju objavil fotografijo z Ancelottijem v slačilnici Santiaga Bernabéua s posebnim pripisom. "Velik trener in neverjetna oseba," je o Ancelottiju zapisal Ronaldo. "Upam, da bova delala skupaj naslednjo sezono." 

Soigralec Rodríguez meni, da bi odstavitev trikratnega osvajalca Lige prvakov porušila harmonijo v moštvu: "Odhod Ancelottija bi bilo težko sprejeti. Prišel je pred dvema letoma, zares dobro pozna ekipo, ve, kakšni smo in kako se vedemo. Toda to ni moja odločitev in o tem pravzaprav ne bi smel govoriti."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:27 24. Maj 2015.

    super stran <br />mal so dragi ampak vredni svojega denarja<br />http://sporttip10.weebly.com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.